Hur blir man medlem och vilka förmåner får man?

Teatervänner!
Välkomna till en ny säsong med scenkonst!

Medlemmar i Riksteatern Skövde (f d Skövde Teaterförening) har förmånen att boka SMART-biljetter på ett enkelt, flexibelt och ekonomiskt förmånligt sätt. Extra förmånligt är det för ungdomar och studerande. Numera finns det tre sätt att bli teater-SMART. De traditionella för scenkonst respektive ”Digitala Studion” (man väljer minst tre föreställningar inom varje serie), samt att de två går att kombinera. Nu räcker det med att man väljer totalt minst fyra föreställningar som kan kombineras som man önskar: 3 + 1, eller 2 + 2. Givetvis får man också boka fler än fyra föreställningar, men minst en måste ingå i någon av serierna.

smartMan kan bli medlem i Riksteatern Skövde när som helst. Man kan också vara medlem i föreningen utan att boka teater-SMART-biljetter och komma i åtnjutande av medlemskapets andra fördelar, bl a rabatt på de flesta ordinarie biljetter. Vi hjälper dig gärna med ansökan om medlemskap.

scenpassSom medlem får man ”Scenpass Sverige”, vilket berättigar även till andra förmåner. Medlemskapet i föreningen blir därför extra värdefullt för de som är intresserade av kulturutbudet på andra orter. För mer information om medlemskapet, besök www.riksteatern.se eller www.scenpass.se.

Kostnad för medlemskap:
Ordinarie (vuxen) medlem: 150 kr
Gift/Sambo (på samma adress som ordinarie medlem): 80 kr
Ungdom (t o m 25 år/samt med CSN/Studentkort) 50 kr

Även en förening, organisation eller ett företag kan vara medlem i Riksteatern Skövde. Kostnad för förening/organisation; 250:-/år, för företag; 500:-/år. Vi har förmånliga erbjudanden för dessa! Kontakta Kulturavdelningen (se sid 2).

Presentkort
Gör någon glad genom att ge bort ett presentkort laddat med scenkonstupplevelser!

Vi vill också påminna om följande
Serveringen i Restaurang Sällskapet är öppen även före föreställningarna. Inget insläpp görs efter föreställningens början. Fotografering och/eller bandupptagning under föreställning är ej tillåten.

hostens.program