Bli medlem i Riksteatern

Teatervänner!
Välkomna till en ny säsong med scenkonst!

Medlemmar i Riksteatern Skövde (f d Skövde Teaterförening) har förmånen att boka SMART-biljetter på ett enkelt, flexibelt och ekonomiskt förmånligt sätt. Extra förmånligt är det för ungdomar och studerande. Du väljer minst tre föreställningar och kan blanda fritt ur i stort sett hela programmet, både scenkonst och Digitala Studion.

Du kan bli medlem i Riksteatern Skövde när som helst. Som medlem får du ”Scenpass Sverige”, vilket berättigar även till andra förmåner. Medlemskapet i föreningen blir därför extra värdefullt för den som är intresserad av kulturutbudet på andra orter.

Du kan också vara medlem i föreningen utan att boka teater-SMART-biljetter och komma i åtnjutande av medlemskapets andra fördelar, bland annat rabatt på de flesta ordinarie biljetter. Vi hjälper dig gärna med ansökan om medlemskap.

Kostnad för medlemskap:

Ordinarie (vuxen) medlem: 160 kr

Gift/Sambo (på samma adress som ordinarie medlem): 80 kr

Ungdom t o m 25 år 50 kr

Även en förening, organisation eller ett företag kan vara medlem i Riksteatern
Skövde. Kostnad för förening/organisation; 250:-/år, för företag;
500:-/år. Vi har förmånliga erbjudanden för dessa!
Kontakta Kulturavdelningen

Presentkort

Gör någon glad genom att ge bort ett presentkort laddat med scenkonstupplevelser!

Vi vill också påminna om följande

Vi vill också påminna om följande: Serveringen i Restaurang Sällskapet är öppen även före föreställningarna. Inget insläpp görs efter föreställningens början. Fotografering och/eller bandupptagning under
föreställning är ej tillåten.

Måndag-torsdag 11-19, Fredag 11-18
OBS! Lunchstängt mellan 13-14

Eller ring: Skövde Kulturhus,

Informationsdisken i Kulturhuset

stängt

Nu måste vi tyvärr meddela att som en följd av att Skövde kommun har stängt Kulturhuset och Kulturfabriken tom 20 nov för att begränsa smittspridningen av covid 19.

Regionens Hus på Stationsgatan 3B.

Helgfria vardagar 10-16,
Röda dagar och helger stängt from 23 dec-6 jan.
Söndag stängt