MAN FÅR VÄL STÄLLA UPP – EN GLESBYGDSFARS AV ADDE MALMBERG

Tis 31 mars kl 19.00
Stadsteatern, Skövde Kulturhus

Riksteatern
I centrum av det lilla samhället finns en bygdegård där alla samlas. Idrottsklubben, Kennelklubben, Kyrkans barntimme, Unga Örnar, Motorcykelklubben och så förstås Hembygdsföreningen.

Alla har sina lokaler i bygdegården och alla är medlemmar i varandras föreningar, vilket gynnar alla eftersom föreningarna får bidrag efter hur många medlemmar de har. Ett bra system ända tills de en dag får ett besök från Hembygdsföreningarnas Riksförbund. Den oväntat uppdykande representanten sätter igång en serie av händelser som ingen hade kunnat förutse. En dråplig glesbygdsfars av Adde Malmberg.

Adde Malmberg blev känd som ståuppkomiker i hela landet genom tv-serien Släng dig i brunnen. Som skådespelare har han bland mycket annat spelat Harold Nichols i The Full Monty och Sir Lancelot i Spamalot på Nöjesteatern och Oscarsteatern, och Basil i Pang i bygget på Fredriksdalsteatern, Nöjesteatern och Lorensbergsteatern. Adde Malmberg har också regisserat en lång rad revyer, krogshower, kabaréer och teaterpjäser.

Plats: Stadsteatern, Skövde Kulturhus. Speldag: Tis 31 mars kl 19.00. Speltid: Ca 2 tim 20 min inkl paus.
Medverkande: Sofia Bach, Anna Carlson, Siw Erixon, Henrik Johansson, Sofia Rönnegård, Daniel Träff
Manus och regi: Adde Malmberg Scenografi: Bengt Fröderberg Kostymdesign: Helle Carlsson
Ljusdesign: Peter Stockhaus Mask- och perukdesign: Anna Olofson

Smart: Vuxen 230 kr Ungdom 50 kr
Medlem: Vuxen 270 kr, Ungdom 50 kr
Ordinarie: Vuxen 300 kr Ungdom 50 kr

Peter Pan
Digitala Studion, Odeon

Informationsdisken i Kulturhuset

Öppet

Mån – tors kl 11 – 13, 14 – 19,
Fre 11 – 13, 14 – 18,
Lör- och söndagar kl 13 – 16

Regionens Hus på Stationsgatan 3B.

Helgfria vardagar 10-16,
Röda dagar och helger stängt from 23 dec-6 jan.
Söndag stängt