STEFAN SAUK – TILLFÄLLIGT UTBROTT

Fre 30 nov kl 19.30,
Stadsteatern, Skövde Kulturhus

Lifeline Entertainment
Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen Tillfälligt Utbrott!

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade
 karaktärer tillbaka på scenen i den nyskrivna produktionen Tillfälligt utbrott, med det lilla tillägget ’för att allt ännu inte är sagt’!
Föreställningen tar avstamp i Tillfälligt Avbrott som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry under första halva av 1990-talet. "Det är mycket nu..." och "Jag är skeptisk" blev bevingade uttryck som gjorde Stefan Sauk känd och uppskattad av hela svenska folket. Inslaget var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Kanske ännu mer.

Den nya produktionen tar vid där den förra - Sauk – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) - slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till befriande skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb!

Sauk har gjort otaliga roller inom film och tv de senaste 30 åren samt är en av Sveriges mest populära ljudboksinläsare. 2014 - 16 spelades föreställningen Sauk – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) för fulla hus landet runt och även här i Skövde där han gästad oss hösten 2014. Många har också uppskattat hans inläsningar av en rad talböcker.

Besök gärna Stefans hemsida: www.sauk.se

Regi: Butta Börjesson, Stefan Sauk
Manus: Jacke Sjödin, Stefan Sauk
På scen: Stefan Sauk

Fakta: Plats: Stadsteatern, Skövde Kulturhus. Speldag: Fre 30 nov kl 19.00. Speltid: Ca 1 tim 30 min utan paus. Biljetter: Smart: Vuxen/ungdom 485:-. Medlem: Vuxen/ungdom 525:-. Ordinarie: Vuxen/ungdom 555:-.

Stefan Sauk – Tillfälligt utbrott, för att allt ännu inte är sagt
hostens.program