De redan frälsta

Fre 16 mars kl 19.00,
Stadsteatern, Skövde Kulturhus

Riksteatern
Gänget bakom Slå pattarna i taket, bl a systrarna Kronlöf och Thom Gisslén, är tillbaka med valåret i fokus. Bered er på raka puckar med levererade med en stor portion humor och mycket musik.

Gänget bakom succéproduktionen Slå pattarna i taket är tillbaka! Förra gången de var här – hösten 2015 – bjöd de på en färgsprakande helkväll med en show som bjöd på dans, musik och dräpande feministisk humor, vilken gjorde en jublande succé.

Den här gången riktar Bianca och Tiffany Kronlöf samt Thom Gisslén sina knivskarpa blickar mot valåret. Med brutal ärlighet och med humor och musik som vapen tar de sig an känsliga ämnen i Sveriges politiska landskap.

Trion tar denna gång hjälp och assistans för sin produktion av regissören Astrid Menasanch Tobieson. De beskriver Astrid som "det farligaste och roligaste som hänt Sverige".

För några år sedan gjorde Bianca och Tiffany succé med Shit Snubbar Say i sociala medier och tillsammans med Thom etablerade de sig snabbt i den prisbelönta SVT-humorserien Full Patte samt så småningom också scenproduktionen Slå pattarna i taket.

Bianca har varit verksam både på Dramaten och Stockholms Stadsteater och medverkade också i Ronnie Sandahls film Svenskjävel. Hennes yngre syster, Tiffany, har mest gjort sig känd som musiker och utvecklat sina talanger inom både rap och reggae.

Astrid Menasanch Tobieson är regissör, dramatiker och skådespelare. Hon har bl a skrivit och regisserat pjäserna 100 barn på Stockholms Stadsteater och Men det skulle ni aldrig våga på Orionteatern/Dramalabbet. Hon regisserade också Mustafa Cans dramatikdebut, Frontens gryningsfärg, på Stockholms Stadsteater under förra året.

Föreställningen teckentolkas

Regi: Astrid Menasanch Tobieson
Manus: Familjen Kaos & Astrid Menasansch Tobieson
Musik: Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén
Scenografi, ljusdesign, Video: Johan Rödström
Kostym: Felicia Kronlöf
Mask: Daniella Krestelica
På scen: Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén

Boka biljett»

Boka abonnemang»


Fakta

Plats: Stadsteatern, Skövde Kulturhus. Speldag: Fre 16 mars kl 19.00. Speltid: Ca 2 tim inkl paus.
Priser: Smart: Vuxen 220 kr, Ungdom 90 kr Medlem: Vuxen 260 kr, Ungdom 130 kr Ordinarie: Vuxen 290 kr, Ungdom 160 kr

De redan frälsta
program